SinunTiesi

Minun tieni

Minun tieni on kulkenut yli miljoona kilometriä Suomen maanteitä. Olen tehnyt tähänastisen työurani, 32 vuotta, kuljetusalalla ja yrittäjänä, raskaan liikenteen parissa. Olen kulkenut niin suuria valtateitä, maanteitä läpi maalaismaisemien, kaupunkien katuja kuin kapeita hiekkateitä ja hädin tuskin riittävän leveitä mökkiteitä. On ollut kovaa asfalttia, karkeaa soraa ja upottavaa savea. Liukasta, mutkaista, ylä- ja alamäkiä, ihan niin kuin elämässäkin.

Minun tieni on kulkenut läpi loukkaantumisen ja selän vammautumisen.

Minun tielleni on onnekseni osunut myös oikeita ihmisiä. Minun muutoksen tieni alkoi keväällä 2012 aarrekarttakurssilla, josta rohkaistuneena tunsin suunnatonta vetoa englanninkieliselle Angelic Reiki®-kurssille. Valmistuin heinäkuussa 2012 yhtenä viidestä Suomen ensimmäisestä Angelic Reiki® hoitajasta.

Henkinen kasvu, hyvinvointi, terveys ja ruoka, näidenkin asioiden kanssa elämä on yhtä ylä-ja/tai alamäkeä. Olen käynyt kuuntelemassa paljon luentoja ja kokenut ahaa-elämyksiä ja kompuroinut, ollut suorastaan polvillani, yrittänyt löytää sitä kultaista keskitietä, jossa juuri minulla ja perheelläni on hyvä olla.

Kaikki on mahdollista, kunhan vain kokeilet rohkeasti, uskot unelmiisi vahvasti ja kuljet rohkeasti päin haasteita!!!

Ja mitä tästä eteenpäin, kukaan ei tiedä, mutta tietä kyllä riittää....

 

Kirsi-Marja Eriksson

Porvoo

kirsimarja.eriksson@sinuntiesi.fi

©SinunTiesi 2021

Uusimmat kommentit